Szórakozás

Vásáry André új haját százak nézhetik ma

Hazánk egyetlen férfi szopránja, Vásáry André ma különleges meglepetéssel, egy egyedülálló koncerttel örvendezteti meg rajongóit.

Vásáry André, a Csillag születik egyik legsikeresebb versenyzője, hazánk egyetlen férfi szopránja. Valószínűleg mindenki számára emlékezetes marad, hiszen ritkán hallani ilyen különleges hangszínt – egy férfitől. Március 10-én André a hölgyek tiszteletére ad különleges koncertet.

“A közönségem több, mint 90 százaléka nő, így egyértelmű volt számomra, hogy szeretném meglepni őket nőnap alkalmából. Mivel legutóbb 2010 karácsonyán léptem színpadra ilyen nagy volumenű esttel, ebből a szempontból is időszerű volt a koncert” – mesélte André, aki már három arany és egy platinalemezzel büszkélkedhet. – Ez egyfajta kedveskedés lesz a gyengébbik nem iránt, hiszen olyan dallamok csendülnek majd fel, melyek könnyed, ismert, jól fogyasztható rétegét képezik a komolyzenei repertoárnak. Sok szempontból lesz egyedi a ma esti gálaest. Egyrészről a helyszín miatt, hiszen a Hilton Hotel Bálterme maga különleges élményt nyújt a budai panorámával, gyönyörű díszítettségével. Másrészről, ezúttal csak komolyzenei dallamok csendülnek majd fel, többek között Haydn, Vivaldi, Giordani, Händel, Kodály , Saint-Saëns, Webber és Morricone szerzeményeiből. Több olyan műsorszám is lesz, amelyet eddig sem tőlem, sem a kamarazenekartól nem hallhatott a közönség. Szeretném, ha a vendégek megismernék egy olyan oldalamat, amikor nem áriákat, hanem cross-over dallamokat adok elő.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik