Szórakozás

Szulák Andreának új műsora lesz

Hamarosan új beszélgetős műsorral jelentkezik Szulák Andrea a legromantikusabb, legszenvedélyesebb televízióban, a STORY5-ön!

Akik szerették annak idején a Szulák Show-t, azok most sem fognak csalódni!
A STORY5 – a STORY4 tavaly indított testvércsatornája – kifejezetten nőknek szóló, romantikus tartalomra, telenovellákra és filmekre épül.


Fotó: RTL Klub / Sajtóklub / Bársony Bence

A vásárolt tartalmak mellett saját készítésű életmód-, lakáskultúra- és ezoterikus műsorok is láthatóak a televízió kínálatában, ahol hamarosan Szulák Andrea is beszélgetős műsorral jelentkezik.

A STORY5 már a UPC Direct felhasználói körében is elérhető, a UPC medium (közepes) csomag előfizetői számára. A STORY5 napi 20 órában, reggel 6 órától éjszaka 2 óráig sugározza műsorait. A UPC Directnek köszönhetően a STORY5 már minden fontosabb platformon jelen van, így összesen több mint 2,2 millió háztartásában érhető el.

A STORY5 és STORY4 – csatornákat a Sanoma Digital Media Zrt. üzemelteti, amelynek többségi tulajdonosa a Sanoma Media Budapest Zrt., Magyarország második legnagyobb médiavállalata. A Sanoma Finnországban, Hollandiában és Belgiumban is üzemeltet csatornákat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik