Szórakozás

Nőnapi meglepetés: Ő a világ legjobb pasija – És azt is eláruljuk, miért

Tavaly végérvényesen felült a showbiznisz trónjára Ryan Gosling, és ő lett nők millióinak legfőbb vágya, férfiak millióinak pedig a példaképe.

2011-ben akárhová is nézett az ember, mindenhol Ryan Goslingba futott a tekintete. A moziban, a tévében, a magazinokban, az utcán, sőt, még a rádióban is vele volt tele minden. Így érthetően a harmincegy éves szépfiú a világ elsőszámú közkedvence lett. A nők vele akarnak lenni, a férfiak pedig Ryan Goslinggá akarnak válni. De miért Ryan a legjobb dolog a juharszirup óta, ami Kanadából jött?

Sármos
Nem az a tipikus macsó vagy szépfiú, mint például Brad Pitt. De olyan kisugárzása és stílusa van, aminek nagyon nehéz ellenállni. A tekintete és a hangja pedig szinte bárkiről levarázsolja a bugyit. De a testével is igencsak beindítja a női nyálelválasztást, és sokan csak úgy tudnak reagálni a látványára, ahogyan Emma Stone. Sőt, bármilyen hihetetlenül hangzik, de még a szakállának is saját rajongói klubja van.

Tehetséges
Eddig mindössze három olyan filmet készített, amit a kritikusok és nézők ne imádtak volna egyöntetűen. Tavaly viszont az összes kétkedőt is elhallgattatta a tehetségét illetően. A Drive – Gázt! instant kultmozi lett, javarészt Ryannek köszönhetően. Emellett még olyan alkotásokban domborított, mint az Őrült, dilis, szerelem és A hatalom árnyékában. Egyedül az Akadémia kedves vezetői gondolták úgy, hogy még egy nyamvadt jelölést sem érdemel meg. De szerencsére valaki nem attól lesz jó színész, hogy Oscar szereti-e, vagy sem.

Jólöltözött
A stílusa tökéletes átmenetet képez a sportos és az elegáns között. Férfiak milliói másolják az öltözködését, bár semmi újat nem talált fel, csak hibátlanul áll neki a stílus, amit megtalált magának. De még egy pizsama felsőt is olyan eleganciával visel, mint egy szmokingot. A Drive-ban hordott skorpiós kabátjáért pedig egyesek ölni is képesek lennének.

Feminista
Azt állítja magáról, hogy nőként gondolkozik sok esetben. Ugyanis az anyja és a nővére nevelte föl, így férfi mintakép hiányában rájuk hasonlít leginkább. Persze ez nem jelenti azt, hogy túlságosan feminin lenne. Csak olyan szinten képes megérteni a gyengébbik nem képviselőit, ahogy legtöbb férfitársa képtelen. Talán ezért lehetséges, hogy szép hosszú skalplistájáról még egyetlen bejegyzés sem szidta a médián keresztül. A hölgyekhez való hozzáállása miatt több száz mém készült már róla, amik óriási népszerűségnek örvendenek a vicces kedvű netezők körében.

Hős
Ha éppen nem forgat, hanem csak hazafelé sétál vásárlásból, akkor is képes hőstettekre. Például képes beleavatkozni egy utcai verekedésbe, hogy elzavarja a támadót. Mindezt a legnagyobb természetességgel. Nem hiába lett ez a Drive főcímdala.

Rocksztár
A nagyvásznon túl, a zeneiparban is kipróbálta már magát. A Dead Man’s Bones énekes-zenészeként már egy albuma is megjelent. A dalai ugyan kissé alternatívok, de azért elég fülbemászóak. Főként a baritonja miatt, amiről már volt szó az imént, milyen hatással van a nőkre. De a filmjeiben is gyakran dalolászik.

George
Ryan kutyája, George New York egyik legkedveltebb négylábúja. Egyrészt a mohikánra nyírt szőrével igencsak üde színfolt a szürke felhőkarcolók között, másfelől pedig a hírek szerint iszonyatosan okos eb. Illetve úgy tudni, George olyan személyiséggel rendelkezik, amit egyes emberek is megirigyelhetnének tőle.

Szóval mindezek fényében nem olyan meglepő, hogy Ryan Gosling korunk legkedveltebb, legvágyottabb és legirigyeltebb férfi sztárja. Akiért akár az utcára is vonul több ezer rajongója, amikor a People magazin Bradley Coopert nevezi meg a legszexisebb úrnak helyette.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik