Szórakozás

Tizenhármas máris pasizik?

Február elején még arról szóltak a hírek, hogy Olivia Wilde különköltözött arisztokrata férjétől – egy szemfüles rajongó szerint pedig máris új pasija van!

A Laney Gossip jelentette be elsőnek, hogy egy szemfüles (és kamerával felszerelt) rajongónak köszönhetően bizonyítéka van arra, hogy Olivia Wilde és Ryan Goslig egy párt alkotnak. A felvételen (amit azóta sajnos eltávolítottak a YouTube-ról) jól látható, ahogy a két sztár kéz a kézben andalog a Cincinnati tropikáriumban.

Gosling, akiről eddig azt suttogták, hogy a Blue Valentine óta partnernőjével, Michelle Williams-szel van együtt, éppen legújabb filmjét forgatja a városban George Clooney és Evan Rachel Wood társaságában. A két sztárról készített videó azért is járhatta be percek alatt a bulvársajtót, mint hihető sztori, mivel nem ez lett volna az első alkalom, hogy Gosling és Wilde ennyire fesztelenül viselkedtek egymás jelenlétében – a fényképek tanúsága alapján a januári 16-i Golden Globe afterpartin is feltűnően intim hangulatban szórakoztak.

Olivia Wilde február elején jelentette be, hogy 8 év házasság után különköltöznek férjével, az olasz arisztokrata Tao Ruspolivel. A színésznő ismerősei szerint Wilde azért döntött a szakítás mellett, mert 26 évesen élvezni akarta teljes gőzzel robogó karrierjét, és úgy érezte, a házasság ebben akadályozza. Legalább már tudjuk, hogy mire is gondolt…

AJÁNLOTT LINKEK:

Gosling és Wilde: a halas randi – angolul (Laney Gossip)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik