Szórakozás

Meztelenül pózolt a terhes énekesnő – Fotóval

Jessica Simpson sztárhölgyek tucatjainak nyomdokába lépett, és minden ruháját ledobva, terhesen állt modellt az egyik népszerű magazinnak.

Elviekben már meg kellett volna érkeznie Jessica Simpson első gyermekének, de a pici csak nem akar kibújni. Ellenben egy kis pénzt már most keresett szüleinek. Jess ugyanis meztelenül, igaz, az alaposan kigömbölyödött testét csaknem teljesen felfedve pózolt az Elle címlapján.

A minden tekintetben nagyobbik Simpson-lány ezzel olyan hírességek nyomdokába lépett, mint Claudia Schiffer, Monica Bellucci, Cindy Crawford, Britney Spears, Heidi Klum, Christina Aguilera, vagy a terhesen vetkőzős trend elindítója, Demi Moore.


Szülés helyett vetkőzött Jessica (fotó: Elle)

Az énekesnőként megbukott, viszont divattervezőként milliárdossá váló Jessica nem csupán pózolt, de beszélt is a magazinnak. A képekhez készült interjújában felfedte, hogy kislányt hord a szíve alatt, aki reményei szerint nem az apjára, Eric Johnsonra fog hasonlítani, mert abba belehalna, ha sportcipőt kéne szeme fényének venni egy Christian Louboutin topánka helyett.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik