Szórakozás

Kiderül, ki örökli Whitney Houston vagyonát – Mindenki megdöbbent

Whitney Houston végrendeletében mindent egyetlen lányára, Bobbi Kristinára hagyott, volt férjét, anyját és fogadott fiát kizárva az örökségből.

Tegnap ismertették Whitney Houston hozzátartozóival a díva végrendeletét, amit 1993-ban, egy hónappal lánya születése előtt írt. A végakarat értelmében mindent – a házát, az ékszereit, a kocsiját, a bútorait, értéktárgyait – Bobbi Kristina kapja meg. Azt nem tudni, hogy mekkora az örökség pontos értéke, de sok készpénz valószínűleg nem képezi részét. Whitney ugyanis mentora, Clive Davis adományaiból élt az utóbbi időben, mert minden pénzét az önpusztító életvitelére költötte. Bobbi az öröksége első részéhez két év múlva jut hozzá, amikor betölti a huszonegyet. Majd a huszonötödik születésnapján kapja a következő adagot, és a teljes vagyont pedig akkor kapja meg, ha betölti harmincadik életévét.

Miután Krissy az egyetlen megnevezett örökös, Whitney anyja, testvérei, fogadott fia és volt férje, Bobby Brown egy fillért sem kapott. Pedig előzetesen arra lehetett számítani, hogy utóbbi kettő ugyanúgy örököl, mivel Houstonnak nem volt friss végrendelete, és a kilencvenes években még mindkét férfival tökéletes kapcsolata volt. De úgy tűnik, a díva a jövőbe látott, és arra hagyta mindenét, aki a legjobban szerette, és aki végig kitartott mellette.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik