Szórakozás

Kiderült Whitney Houston titka

Fény derült Jermaine Jackson és Whitney Houston titkos viszonyára, ami lelkileg teljesen összetörte az énekesnőt.

Újabb titokra derült fény Whitney Houston múltjából, amiről eddig csak egy-két ember tudott. A nyolcvanas években az énekesnő rengeteg időt töltött a Jackson-klán tagjaival, aminek a Michael-höz fűződő szoros barátsága lett a hozománya.

Jacko bátyjával, Jermaine-nel viszont még ennél is mélyebb lett a viszony. A két sztár egymásba szeretett, és valósággal lángolt köztük a szenvedély. Ám románcukat kénytelenek voltak titokban tartani, mert Jackson házas volt, és nem akarta elhagyni feleségét, azzal ugyanis rontotta volna a hírnevét. A titkos viszonynak így egy év után vége lett, de továbbra is jó barátok maradtak. Erről tanúskodik a Whitney temetésén szinte önkívületi állapotban zokogó Jermaine látványa is.

Persze a szerelem azért hagyott tüskét Houston lelkében. A Saving All My Love for You című slágere állítólag Jermaine-nek szól, és a dalhoz készült klipben pedig egy Jacksonra kísértetiesen hasonlító férfi játssza a főszerepet. A mellőzött szerető szerepe tehát alaposan megviselte Whitney-t.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik