Szórakozás

Boros Lajos búcsút int a Bumerángnak

Boros Lajos több mint tizenkét évnyi reggeli műsorvezetés után döntött úgy, hogy búcsút int a kora reggeli rádiózásnak. Ez az év az utolsó a számára, melyet a Bumerángban tölt.

Talán minden idők legemblematikusabbá vált rádiós műsorvezető párosa bomlik fel hamarosan. Boros Lajos ugyanis több mint tizenkét évnyi közös munka után döntött úgy, hogy felhagy a hajnali keléssel, és a Bumeráng műsorvezetésével. „Egyre több biztos jel mutat arra, hogy jómagam is mulandó vagyok. Ez szörnyű igazságtalanság, de már beletörődtem. Életem hátralevő részében a rémületet megpróbálom hisztérikus munkával és “rendcsinálással” feledtetni” – mondta Boros Lajos, aki leginkább a festészetre szeretne koncetrálni a jövőben. Boros Lajos döntése bár váratlanul érte műsorvezetőtársát, Bochkor Gábort, mégis megérti és tudomásul veszi legkedvesebb kollégája elhatározását.


Fotó: MTI / Beliczay László

“Váratlanul ért Lajos döntése, de megértem és respektálom. Mostanra sikerült annyira felocsúdnunk, hogy elkezdjük a hiányát betölteni. Eddig néhány tapogatózó lépést tettünk, de mostantól teljes erőbedobással keressük az utódját” – mondta Bochkor Gábor. Ahogy kollégája, úgy munkaadója is sajnálja, hogy Boros Lajos nem gazdagítja tovább a Bumeráng csapatát. Ám észrevételeire és munkájára továbbra is számítanak. “Köszönjük Lajosnak a Magyar kereskedelmi rádiózás megteremtéséért tett elévülhetetlen érdemeit, a reggeli showműsor fogalmát egyértelműen Ők (Gábor és Lajos) építették fel itthon. Természetesen nem engedjük el Lajost, nem távolodunk el egymástól és továbbra is számítunk tapasztalatára, kreativitására és szakértelmére a Neo életében” – mondta Földes Ádám, a NeoFM vezérigazgatója.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik