Szórakozás

Halála előtt öngyilkos akart lenni Whitney

Végső elkeseredettségében, utolsó partiján Whitney Houston megpróbált véget vetni az életének.

Újabb, tragikus információk láttak napvilágot a két hete elhunyt Whitney Houstonról. Az énekesnő utolsó partija és fellépése a halála előtti csütörtökön volt a Tru Hollywoodban Kelly Price koncertjén. A temérdek mennyiségű alkohol pedig borzasztó tettre sarkallta a dívát. Miután összeszólalkozott a részben általa felfedezett X-Faktor tehetséggel, Stacy Francisszal, elvonult a mosdóba, ahol összevagdosta magát. Az öngyilkossági kísérlete azonban nem sikerült, de a kezén, a karján és a lábán lévő vérfoltokból azonnal sejtette mindenki, hogy nagy baj van az énekesnővel.

Whitney állítólag azért akart végezni magával, mert mentora, Clive Davis a szombati Grammy elő-buliját követően nem kívánta tovább támogatni anyagilag. A zenei guru ugyanis nem akart hozzájárulni Houston önpusztításához. Whitney pedig az öngyilkossággal akarta megbüntetni felfedezőjét, aki lányaként szerette.

A híreket azonban az énekesnő barátai cáfolják. Szerintük a vágásokat és a vérfoltokat nem magának okozta Whitney. A Truban aznap este rengetegen voltak, a tömegben sok pohár és üveg összetört, a földről felcsapódó szilánkok pedig megsebezték az embereket. A lényegen viszont egyik történet sem változtat – a történelem egyik legnagyobb tehetsége már nincs köztünk.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik