Szórakozás

Micsoda test: topless pózolt a negyvenes bombázó

Hosszú kihagyást követően Stephanie Seymour újra modellt állt az egyik magazinnak, és rögtön félmeztelenül.

A kilencvenes években arról volt nevezetes Stephanie Seymour, hogy több rocksztár volt látható rajta, mint az MTV-n. Manapság pedig véget nem érő nyaralásain viselt falatnyi fürdőruháival hívja fel magára a figyelmet. A még mindig gyönyörű exmodell vízpartimádata, no és változatlanul formás teste a V Magazine főszerkesztőjét is megihlette, így meggyőzte egy fotózásról. A képeken nemcsak a nyári strand- és búvárdivat legtrendibb darabjaiban kapták lencsevégre a négygyermekes anyukát, hanem félmeztelenül is.


A legdögösebb búvár (fotó: V Magazine)

A végeredmény – főleg a topless mű – egyszerűen hihetetlen, hiszen Stephanie idén már betölti a negyvennégyet, amit a képek alapján senki sem mondana meg róla. Persze az igazsághoz hozzátartozik, hogy a tökéletes megjelenését nem csupán a géneknek köszönheti, hanem a plasztikai sebészek keze nyoma is benne van. Illetve a hasizma szintén jobban hasonlít Picasso munkásságára, mint egy kemény pilatesedzés eredményére.

Seymour legmerészebb fotóját itt találja mindenki, aki alkoholt és dohányárut is vásárolhat legálisan, azaz elmúlt már 18 éves.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik