Szórakozás

VV Seherezádé végtelenül csalódott

VV Seherezádé tele van tervekkel, ám a párkapcsolat és a pasik becserkészése nem szerepel a távlati elképzelések között.

Lépésről lépésre menetelt előre VV Seherezádé, aki a ValóVilág szőke amazonjaként a legjobb három játékos közé jutott a végjátékba. Bár a főnyeremény végül nem az ő markát ütötte, Seherezádé így sem csalódott. „Az az igazság, hogy nem is mertem beleélni magam, hogy megnyerhetem a játékot. Elnézve az előző szériákat mindig férfi nyert, így nem sok esélyt láttam arra, hogy nekem összejöhet” – árulta el a Hír24-nek VV Seherezádé, aki sajnálja, hogy vége szakadt a játéknak. „Nagyon sajnálom, hogy vége lett a játéknak. Persze nagyon hiányzott a családom és az anyukám. Arról nem is beszélve, hogy mint minden nőnek, nekem is hiányzott egy kis szépítkezés. Kicsit lelakottá váltam a villában. Ráadásul felrepült rám hat kiló plusz” – mondta kicsit szomorkásan Sehi, aki most szeretné formába hozni magát. „Ha nem is mind a hat kilót, de négyet szeretnék leadni. Most mindent meg fogok tenni, hogy visszanyerjem régi önmagam” – mesélte VV Seherezádé, aki tele van tervekkel.


Fotó: RTL Klub

„Rengeteg ötletem és elképzelésem van, de nem szeretnék róluk beszélni, mert nem tudom mi az, ami megvalósítható belőle, és mi nem. Egy biztos, gogo-táncolni nem megyek vissza. Az eleve egy három-négy éves történet. Nincs rajta mit szégyellnem, de valami komolyabbra vágyom” – osztotta meg jövőbeli elképzeléseit VV Seherezádé, aki tánciskolát szívesen nyitna. „Egy tánciskolát szívesen nyitnék. Négy éves korom óta táncolok, versenyszerűen is űztem a dolgot, nagyon jó lenne, ha másokat is taníthatnék” – áradozott a szőkeség, aki reméli, hogy karrierjét sikerül kiépítenie a villalét után. Szerelmi élete azonban romokban hever, s teljes a bizalmatlansága a férfiak terén.

„Nagyon rossz tapasztalataim vannak most. Először Claudio, aztán Gergő. Kezdem azt hinni, hogy nincs egyetlen normális pasi sem a földön, akivel hosszútávon lehet tervezni. Úgy érzem, most képtelen lennék bárkiben megbízni, nem érzem azt, hogy működne egy kapcsolat bárkivel is” – osztotta meg aggodalmait VV Seherezádé, aki Claudioval is szeretné lezárni szerelmi életét. „Még nem volt időm beszélni vele, de mindenképp szeretnék. Már csak azért is, mert a kiskutyámért még visszamegyek hozzá Olaszországba. A hír igaz, jön velem Attila is, de ez nem egy édes kettesben történő kiruccanás lesz. Eszter és Annamari is velünk tart. Remélem, jól fogjuk érezni magunkat, s sikerül teljesen lezárnom az életemnek ezt a fejezetét is” – mondta reménytelien VV Seherezádé.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik