Szórakozás

VV Seherezádé édesanyja magára maradt

A szőkeség édesanyja fiatalon vállalt gyereket. Bár Sehit sokáig nagymamája nevelte, az ő halálával csak magára számíthat Seherezádé anyukája.

Vasárnap hatalmas karneváli hangulatot teremtett a ValóVilág stúdiójában Ditti, Seherezádé édesanyja. A fiatalon gyereket vállaló szőkeség, szinte bármit megtenne, hogy lánya játékban maradhasson. A mostani párbaj alkalmával például vidéki rajongókat szállásolt el, hogy a késő este véget érő párbaj után azoknak ne kelljen hazasietnie.

„Ha vannak ilyen emberek, akik képesek arra, hogy a lányomnak való szurkolás kedvéért órákat utazzanak, az a minimum, hogy szállást adjak nekik” -mesélte a Hír24-nek Seherezádé édesanyja, Ditti, akinek a lánya a mindene. „Igyekszem jó anya lenni. Bár sokan meggyanúsítanak, hogy csak a szereplési vágyamat szeretném kiélni a nyilatkozatokkal, erről szó sincs. Kizárólag Seherezádé érdekeit nézem, s mindent miatta teszek. Én csak asszisztálok a sikereihez” – árulta el Ditti, akinek nem volt könnyű tizenéves anyukaként. „Sokan megbélyegeztek, amiért ilyen fiatalon vállaltam gyereket. Ahogy azért is kaptam, mert Seherezádé nevelését sok esetben az anyukámra bíztam. Mégsem érzem magam hibásnak, hiszen ez volt az ára annak, hogy befejezzem az iskolát, legyen állásom és anyagilag támogassam a lányom és a családom”-mesélte őszintén Sehi anyukája.

Míg Ditti mindent megtett a lányáért, Sehi apukája nem volt kíváncsi az egzotikus nevet viselő lányára. „Anyagilag támogatott minket, hiszen ő messze jobb egzisztenciával rendelkezik, mint mi. Így Seri szinte az egész világot bejárhatta a jóvoltából. Ő azonban sose tartott a lányával, mert az aktuális barátnői nem tolerálták a lányunk jelenlétét. Így Sehi sose kapott igazi, apai szeretetet” – mesélte Ditti, akinek édesanyja halálakor egyetlen támaszát is elvesztette a fiatal anyuka. „Édesanyám sokat segített. Hozta vitte Serikét, és Pascalra is vigyázott. Az, hogy őt elveszítettük, minden szempontból óriási tragédia. Azóta mindent nekem kell intéznem, hiszen a fiam apjára sem számíthatok. Ő ugyanis teljesen eltűnt és felénk se néz.

Pascallal pedig nem könnyű, hiszen tanulási nehézségei vannak. Diszgráfiája és pszichés problémái is vannak, az édesapja viselkedése miatt. Így segítségre szorul, és rengeteget kell vele foglalkoznom” – árulta el Ditti, aki leginkább csak magára számíthat. „Nem akarok panaszkodni, vagy sajnáltatni magam, de tény, hogy nem könnyű. Mióta Sehi bement a villába, sok emberben csalódtam. Voltak, akik elfordultak tőlem, míg mások hátbatámadtak. Nekem sem könnyű, ahogy egyik egyedülálló szülőnek sem. Én viszont erőt tudok meríteni a gyerekeim szeretetéből. Ez visz előrébb a nehéz pillanatokban” – vallotta be VV Seherezádé édesanyja.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik