Szórakozás

Minden ruháját ledobta a tökéletes testű, negyvenes szépség

Kihasználja Jennifer Lopez, hogy újra jól cseng a neve, és piacra dobta a legújabb parfümjét. Ám a profi üzletasszony nem bíz semmit a véletlenre, a biztonság kedvéért pucéran reklámozza az illatot.

Az nem is számít igazi hírességnek a hölgyek között, akinek nincs legalább egy saját parfümje. Jennifer Lopez ebben a tekintetben is óriási sztár, hiszen már a harmadik illata kerül idén a piacra. Az új J.Lo sziszegős szappannál azonban sokkal izgalmasabb a reklámkampány, amivel az eladásokat próbálják ösztönözni. A negyvenkét esztendős, kétgyermekes anyuka ugyanis teljesen meztelenül igyekszik hatni a férfiakra, hogy vegyenek parfümöt kedvesüknek. A fotón természetesen ügyesen kitakarja magát az amerikai Megasztár ítésze, és a grafikusok is dolgoztak rajta, de mégiscsak a világ egyik legdögösebb nőjének vetkőzéséről van szó.

A Glowing elődjét, a Glow-t szintén ruha nélkül hirdette Lopez, csak akkor egy kicsivel merészebb pózban, mellét csaknem kivillantva a zuhany alatt állva. Akinek emlékezetéből kikopott volna a bő tíz évvel ezelőtti reklám, az itt frissítheti memóriáját.


Jenny a Glowing reklámjában villantja meg testét


Ajánlott videó

Olvasói sztorik