Szórakozás

Megplasztikáztatja magát a ValóVilág fura szereplője?

A villa egykori fura lánya a mellnagyobbítás gondolatával kacérkodik, ám tetoválást már biztos csináltat.

Nagyot fordult a világ VV Annamarival, mikor beköltözött a Valóvilág villájába. A fiatal lány nemcsak életre szóló barátságot kötött Seherezádéval, de a szerelem is rátalált a műsort követően. Annamari azóta is boldog párkapcsolatban él, s kedvesével már jó ideje egy fedél alatt tengetik mindennapjaikat. Kapcsolatuk alakulását látva máris szárnyra keltek a pletykák, hogy a pár már el is jegyezte egymást. „Szeretnek megtalálni ezzel-azzal. Legutóbb azt találgatták, hogy eljegyeztek-e, mert egy gyűrűvel az ujjamon láttak. Én viszont nem kommentáltam a dolgot, és így egyből megindult a szóbeszéd” – nyilatkozta VV Annamari a Hír24-nek, aki elárulta, bár tervbe van véve, még nem jött el az ideje a fészekrakásnak.

Noha a szókimondó lányért gyűrű nélkül is rajong barátja, elképzelhető, hogy a valóságshow-szereplő mégis eszközöl egy kis változást a külsejében. „Most épp a mellnagyobbítás gondolatával kacérkodom. A párom kicsit ódzkodik a dologtól, mert nem szeretné, ha lufikkal pumpáltatnám fel magam. Szerencsére erről szó sincs. Ha úgy döntök, hogy kés alá fekszem mindenképp ízléses, az alkatomhoz illő méretet választok” – árulta el az egykori villalakó, aki még nem döntötte el, hogy aláveti-e magát a beavatkozásnak.

VV Annamari még a plasztikázás kockázati tényezőivel ismerkedik, ám abban már biztos, hogy egy másik beavatkozásnak köszönhetően új „dísszel” ékesül teste. „A ValóVilág örök emlék marad számomra. Szeretném ezt más formában is megőrizni, így készíttetek egy picike ValóVilág-jel tetoválást. Persze azért nem véglegeset, olyat választok, ami három-öt év múlva felszívódik” – árulta el VV Annamari, akinek élete a villalét után is szerencsésen és boldogan alakul.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik