Szórakozás

Szívszorító kép a koporsóban fekvő Whitney-ről

Whitney Houston egyik rokona eladta a díva utolsó fényképet, amely a virrasztásán készült.

A médiatörténelem legutáltabb lapja, a National Enquirer ismét túllőtt a célon, ugyanis mai címlapján a koporsóban fekvő Whitney Houston látható. A megrázó fotó óriási vihart kavart Amerikában, mivel sokak szerint kegyeletsértő. Emellett pedig még kénytelen is vele szembesülni mindenki, aki bevásárolni megy, mivel a bulvármagazin az összes szupermarketben ott virít az újságos részlegen. Szóval szerencsésebb lett volna a belső oldalakra rakni Whitney utolsó fotóját, hogy a gyerekek és az érzékeny lelkűek ne szembesüljenek vele akaratukon kívül.

De talán nem is maga a National Enquirer tette a legszomorúbb az egész ügyben, hanem a fotó kiszivárgásának mikéntje. A képet ugyanis a múlt hét pénteki virrasztáson készítették, ahol csak Whitney legközelebbi családtagjai voltak ott. Vagyis közülük döntött úgy valaki, hogy pénzt csinál az énekesnő tragédiájából.

A magazin a kép mellett exkluzív információkkal is szolgál Houston temetését illetően. A negyvennyolc éves korában elhunyt dívát körülbelül félmillió dollárt érő ékszerrel együtt temették el. A lábán pedig egy szintén nem túl olcsó arany papucs volt.

Whitney utolsó, nyugalom megzavarására alkalmas fotóját itt láthatja, aki szeretné.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik