Szórakozás

Megkínozták a börtönben Tóásó Elődöt

Csaknem három éve raboskodik egy bolíviai börtönben Tóásó Előd. Videóüzenetben állítja, hogy ártatatlan.

A tanár, akit időközben az egész ország megismert, az RTL Klub Fókusz című műsorának küldött videó üzenetet. Továbbra is állítja, ő egy ártatlan áldozat, nem pedig terrorista. Testvére időközben Magyarországról próbálja elintézni, hogy Előd végre szabad lehessen.

A férfi mostani üzenetében elmondta, volt olyan, hogy egy ügyvéd mobiltelefont csempészett be neki, így beszélhetett családjával és lefotózhatta sérüléseit. Mindez bizonyítéknak kellett, hogy mindenki láthassa, megverték és kínozták. Előd azt állítja, beküldtek hozzá egy doktort, de az nem látta el sebeit, csak egy kenőcsöt adott neki.

Azt is elmesélte, hogy azon az éjszakán, amikor letartóztatták, leállították a hotel videokameráit, hogy ne legyen rá bizonyíték, mit csináltak vele. Mint mondja, sok mindenről inkább be sem számol, mert családját halálra rémisztené. Annyit azonban elárult, igencsak veszélyes helyzetek alakulnak ki a börtönben, néhány napja például késelés volt. Eddig szerencsére sikerült megmenekülnie, de azt nem lehet tudni, mikor térhet haza.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik