Szórakozás

Ezért nem kap tévéműsort a Viszkis?

A Hír24 számolt be  először arról, hogy Ambrus Attilával önálló tévéműsorról tárgyal az egyik csatorna. A stílusszakértő szerint azonban a Viszkis jelenlegi megjelenésével alkalmatlan egy ilyen volumenű feladatra.

Nők százai nyálcsorgatva követik virtuálisan a közelmúltban szabadult Ambrus Attilát, mert szexi pasinak tartják. Az interneten találtunk egy szavazást is, melyben az egykori rabló már is olyan celebeket előzött meg sármosságával, mint Brad Pitt, vagy éppen Richard Gere. Mondhatni, ez nem semmi. Egyébként maga Ambrus Attila is megerősítette, hogy megvesznek érte a nők, ő azonban egy kiegyensúlyozott, tartós kapcsolatra vágyik.

Lényeg a lényeg, hiába gondolkodnak a magyar hölgyek efféleképpen a Viszkisről, a stílusszakértő szerint Attilának bizony lenne hová fejlődnie. Stylistunk egyébként csak úgy volt hajlandó kendőzetlenül elmondani véleményét, ha nem írjuk le a nevét, mert állítása szerint egy kicsit mégiscsak tart Attilától. Szerintünk egyébként alaptalan a félelme, hiszen a Viszkis sosem bántott senkit. De persze figyelembe vesszük divatszakértőnk kérését, aki máris sorolja, szerinte miért nem lehet Ambrus Attila jelenlegi megjelenésével tévésztár.

Először a hajviseletét veszi górcső alá. Szerinte a Viszkisnek nagyon jellegtelen a frizurája, divatosnak pláne nem mondható. Persze tagadhatatlan, hogy a börtönben egy géppel lenyírt hajzat praktikus, tévés megjelenésre azonban alkalmatlan. Talán fel tudják még idézni, hogy korábban hosszú haja is volt Attilának. Amikor stylistunkat erre emlékeztetjük, leveri a víz. Szerinte az a frizura még a mostaninál is sokkal rosszabb volt. Azt tanácsolja a Viszkisnek, kicsit növessze meg a haját és abból már lehet valami trendit alkotni.

Divatszakértőnknek az sem tetszik, hogy Attila levágatta körszakállát és jelenleg csak bajuszt visel. Ez cseppet sem divatos – mondja a stylist, aki szerint vagy szakáll bajusz együtt, vagy egyik sem.

Aztán ott van a Viszkis öltözködése. Szakértőnk egy az egyben kidobná az egykori rabló ruháit, amelyek szerinte ódivatúak. Persze ezért nem kárhoztatjuk, hiszen 12 éve nem volt alkalma újabb holmikat vásárolni. Stylistunk szerint a Viszkisnek a hanyag elegancia állna jól, mondjuk farmer inggel és zakóval. Szerinte úgy még szexisebb és férfiasabb lenne a megjelenése.

Divattanácsadónk szerint, ha Attilával mégis szerződést köt majd valamelyik csatorna, biztosan teljesen átfazonírozzák, ha akarja, ha nem. A képernyősöknek a legtöbb helyen viszonylag kis beleszólásuk van abba, hogy mutatkoznak a kamerák előtt – állítja a stylist.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik