Szórakozás

Kiszel Tünde VV Csabávak randizik? Megszólal az érintett

Kiszel Tünde elárulta, ki a kedvence a ValóVilág játékosai közül. Nem titkolja tovább, VV Csaba nagyon kedvére való és akár találkozna is vele, ha a srác kiszabadul a luxusbörtönből.

A naptárdívának tehát a villa helyes pasiján akadt meg a szeme, ami nem is csoda, hiszen a szerény fiatalember sokak kedvence. Vélhetően rengeteg lány lerohanja majd, ha kiesik a játékból. Ha pedig esetleg ő viszi el a főnyereményt, Magyarország legkapósabb szinglijévé léphet elő.

Történjen bárhogyan is, Kiszel Tündénél már most is Csaba a favorit. Intelligensnek és egyenesnek tartja a fiút és az is tetszik neki, hogy a villalakó a többiekkel ellentétben nem beszél csúnyán és nem káromkodik.

A naptárdívától azt is megkérdeztük, mit szól ahhoz, hogy sokak szerint Csaba és Seherezád között már alakul valami és szép párt alkotnának. A híresség ezzel nem ért egyet. Szerinte Seri egyáltalán nem illik a villa helyes pasijához és a fiú hibát követne el azzal, ha összejönne a szőkeséggel.

Tünde egyébként nagy rajongója az RTL Klub valóságshowjának, ha csak teheti, mindig megnézi a villalakók sorsának alakulását, mert bár állítása szerint a műsor sokszor nem fér össze azzal az értékrenddel, amit ő képvisel, de érdekes pszichodrámának tartja. Míg Csabát nagyon kedveli, addig Attilával komoly problémái vannak. Nem tetszik neki, hogy a furcsa villalakó mindenkit megpróbál manipulálni és úgy véli, emiatt hamarosan ki is eshet.

Visszatérve Csabára, Tünde azt mondja, nem zárkózik el attól, hogy majd egyszer egy kellemes vacsorát töltsön el a villalakóval, hogy jobban is megismerhesse. A naptárdíva ugyanis nagyon kíváncsi arra, milyen lehet a villa helyes pasija a kinti életben.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik