Szórakozás

Ez lenne Whitney Houston titka? – Ezért ölte meg magát a díva?

Whitney Houston azért ivott és drogozott, hogy elnyomja az önmaga és a szexualitása megtagadása okozta lelki fájdalmát.

Még el sem temették Whitney Houstont, de a pletykagyárosok máris megkezdték vele kapcsolatban az elméletgyártásokat. A legfrissebb szóbeszéd szerint a tragikus hirtelenséggel elhunyt énekesnő valójában leszbikus volt, ám ezt soha nem vállalhatta fel a karrierje érdekében. Azt viszont képtelen volt lelkileg feldolgozni, hogy mindenkinek kénytelen hazudni magáról, ezért az alkoholhoz és a drogokhoz menekült.

A Whitney másságáról szóló pletykák azonban nem új keletűek, az elmúlt harminc évben időről időre szárnyra kaptak. Sokan szentül hiszik, hogy a díva a nyolcvanas években szerelemben élt asszisztensével, Robyn Crawforddal, ám kapcsolatuk véget ért, amikor Houston a közvélemény megtévesztése miatt hozzáment Bobby Brownhoz. A leszbikus teóriát maga a rossz életű énekes, Brown is beismerte önéletrajzi könyvében, amikor arra utalt, hogy Whitney csak álcából ment hozzá, és olyan titkokat őrzött, ami a válásukhoz vezetett. Az énekesnő volt sógornője pedig hosszú ideig házalt a különböző magazinoknál azzal, hogy több nővel is rajtakapta Houstont, de nagyon senki nem hitt neki. Whitney viszont folyamatosan elutasította a vádakat, amit most már nem tehet meg.

 

Kétségtelenül nagy teher a másság elfogadtatása a külvilággal. Erről a népszerű magyar énekesnő is csak a napokban vallott. Kiderült, hogy potyogtak a könnyei, annyira megkönnyebbült, amikor megszellőztették titkát, miszerint a nők iránt vonzódik. Hogy ki ő, és miért fogyott 16 kilót, kiderül ide kattintva!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik