Szórakozás

Bizarr kapcsolatban van a párja egykori feleségével az RTL-es

A ValóVilág fura lánya arra lett figyelmes, hogy rohamosan fogy rajongói száma. Kiderült, egy ámokfutó törölte ki a több mint kétezer rajongóját.

Döbbenten nézte Facebook-oldalát VV Annamari a minap, a rajongóinak száma ugyanis percről percre csökkent. Méghozzá olyan mértékben, hogy az egykori villalakó egyből gyanút fogott. „Mindennap szánok egy pár bejegyzést a rajongóimnak. Így azonnal feltűnt, hogy nem stimmel valami. Először ötven, majd hetven rajongóm tűnt el, és a szám egyre csak nőtt” – mesélte a Hír24-nek VV Annamari, aki még idejében be tudott avatkozni.

„Viszonylag hamar észrevettem, hogy nem stimmel valami. Ám kétezer rajongóm így is törlődött a profilomról, a kártevőnek köszönhetően” – árulta el a jelenleg is boldog párkapcsolatban élő valóságshow-hős, akinek épp új kapcsolata okozta a vesztét. „Bár bizonyítékom nincs rá, mégis biztosan tudom, hogy ki tette ezt. A párom exfelesége nehezen viseli el, hogy már nem az övé az, ami most az enyém. A féltékenységi rohamait pedig így éli ki” – nyilatkozta VV Annamari, akit nem tört meg az eset. „Persze az rosszul érint, hogy jó pár rajongómat elvesztettem. Igyekszem mindent megtenni, hogy visszaszerezzem őket. Ettől függetlenül nem hagyom, hogy kiborítson az eset. A párommal nagyon jól megvagyunk, hétvégén pedig együtt ünnepeljük a születésnapomat. Minden rendben van, és ez a lényeg” – osztotta meg örömét a ValóVilág ötödik szériájának egykori játékosa.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik