Szórakozás

Titokban megy férjhez a magyar műsorvezető – Nem ismerték fel haja miatt

Peller Mariann újra szőke. A műsorvezető elárulta, érdekes érzés volt vörös nőnek lenni, de rájött, ragaszkodik a 12 éve bevált színhez. A csinos tévés megsúgta, titokban megy majd hozzá párjához.

Az évek alatt megszokta és megszerette szőke hajszínét Peller Mariann. A Story4 és az ÖsszeEsküvők műsorvezetője ezért elég sokat hezitált, amikor a TV2 show-ja alatt Lakatos Márk “átváltoztatta”, és vörös nőt varázsolt belőle. Bár Mariann új frizurájával is pozitív visszajelzéseket kapott a környezetétől, mindvégig úgy érezte, megváltozott hajszínével nem igazán tud azonosulni.


Fotók: TV2

“Eleinte nagyon tiltakoztam, aztán arra gondoltam: miért ne? Próbáljuk meg. Sokaknak tetszett az új frizurám, de én sosem tudtam száz százalékig azonosulni vele. Tizenkét évig szőke voltam, és a lelkem mélyén most is az vagyok” – emlékezett vissza Mariann, aki ma már újra szőke hajat visel.

“Az azért meglepő volt, hogy vörös, majd barna hajjal gyakran előfordult, hogy nem ismertek meg az emberek” – tette hozzá a műsorvezető, aki azt is elárulta, titokban, médiafelhajtás nélkül megy hozzá szerelméhez a közeljövőben.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik