Szórakozás

Nem akart laza szaxit: SP menekült a szex elől

Bár SP-ről sokáig nem tudtuk, merre húz a szíve, mostanra világossá vált, hogy odavan a hölgyekért. A felajánlott "laza szaxizás", és zuhanyzós szex elől azonban elmenekült.


Fotó: TV2

Az Aranypart lányait sosem kellett félteni, hiszen mindegyik hölgy kedveli a féktelen bulikat, a röpke pásztorórákat és az alkoholt egyaránt. Úgy látszik ez a triász lett a tinisztár végzete, akit az egyik adásban szinte felfaltak az Aranypart hölgyeményei. SP ugyanis épp a helyszínen koncertezett, mikor Beki és Ada kivetette hálóját a tinisztárra. Sőt Ada – aki korábban SP egyik videóklipjében is szerepelt – egy „laza szaxizást” is felajánlott az énekesnek, amennyiben az velük tart az Aranypart forgatási helyszínére.

Kezdetben jó ötletnek tűnt SP-t a villába invitálni, hiszen láthatóan gyorsan engedett a lányok csábításának. Sőt a pornósként is dolgozó Bekinek még kettesben is sikerült eltöltenie néhány percet Krisztiánnal. Az együttlétre – melynek apropója SP sebének fertőtlenítése volt – a zuhanyzóban került sor. A bevállalós lány pedig mindent bevetett. Erotikus mozdulatokkal simogatta a kezelendő területet, és szinte csak SP vezényszavára várt, hogy vadabb vizekre evezhessen. Az énekes azonban váratlanul menekülőre fogta a dolgot, és Beki elszántságát látva inkább hatalmas léptekkel távozott az Aranypart villájából.


Fotó: Viasat3

Ajánlott videó

Olvasói sztorik