Szórakozás

A Compact Disco képviseli hazánkat az Eurovízión

Mindössze két zsűritag szavazata is elég volt ahhoz, hogy a Compact Disco képviselje hazánkat az Eurovíziós Dalfesztivál bakui versenyén.

Tartalmas estében lehetett része a Dal című műsor nézőinek, melyen ma eldőlt ki képviseli hazánkat az Eurovíziós Dalfesztivál bakui megmérettetésén. A zsűri mind a nyolc döntőbe jutott produkciót megnézte és értékelte. Szinte nem volt olyan előadó, akit kritikával illetek volna, így a produkciók után mindenki izgalommal várta a közönség ítéletét. A nyolc előadó közül ugyanis csak négy juthatott tovább, kizárólag a közönség szavazatai alapján. Így a Király-testvérek, Caramel, a Compact Disco és Biga voltak azok, akik még reménykedhettek.

A négy finalista közül már a zsűri választott, s mondta ki a végső szót. Mindez azonban nem ment könnyen. Rakonczay Viktor Bigára, míg Rákay Philip Caramelre szavazott. Ám Csiszár Jenő és Wolf Kati Compact Discora leadott voksai a bakui Eurovíziós Dalfesztiválig juttatták a manapság egyre nagyobb nemzetközi hírnévre szert tevő formációt. A bandatagok kicsattanó örömmel fogadták az eredményt, s a műsor zárásaként teljes erőbedobással adták elő a Sound of our hearts című nyertes dalukat. A csapat ezzel a dallal képviseli majd hazánkat május 22-én, a Bakuban megrendezésre kerülő Eurovíziós Dalfesztiválon.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik