Szórakozás

Elárasztják Magyarországot a börtönviselt sztárok

A ma már sztárként emlegetett Ambrus Attila néhány napja szabadult, Stohl András is hamarosan elhagyhatja a bv-t. De nem ők az egyedüli celebek, akik már megjárták a börtönt.

Kicsiny hazánkban egyre több a börtönviselt híresség. Egyesek éppen amiatt váltak sztárrá, mert hosszú időre lecsukták őket, mások pedig már ismert arcként ültek. De vajon a showbiznisz világában előny, vagy hátrány az, ha valaki börtönviselt?

Ambrus Attila esetében azt tapasztaljuk, hogy kifejezetten előnyt kovácsolt abból, hogy bűnözőként ismertük meg. Az egyik legnagyobb közösségi oldal hozzászólásaiból is azt láthatjuk, hogy Ambrus Attilát kifejezetten hősként kezelik az átlagemberek. Sokan szurkolnak neki, hogy újra beilleszkedhessen a társadalomba és legyen munkája. Mint ahogyan arról már a Hír24 is beszámolt, a Viszkisnek a pletykák szerint jelenleg olyan nagy a népszerűsége, hogy sokan máris jó üzletet látnak benne, állítólag saját tévéműsora is lesz.


Fotó: MTI

Úgy tűnik, hogy Stohl András népszerűségének is jót tesz az, hogy lecsukták, bár az elején úgy tűnt, mindent elveszíthet. Emlékezzünk csak vissza, hogy balesete után hirtelen minden összeomlott körülötte, elveszítette munkáit és a nézők jelentős része is ellene fordult. Aztán az ismert műsorvezető elhatározta, önként vállalt turnéba kezd, ahol a drogok és az alkohol káros hatásairól beszélt az ország számos településén. Nem lehet tudni, hogy ez, vagy pedig az ügy alakulása befolyásolta az emberek hozzáállását Stohlhoz, de tény az, hogy hirtelen melléálltak. A korábban folyamatosan mocskolt műsorvezetőből egy kedves, sajnálatra méltó emberré lépett elő. A hozzáértők szerint Stohlnak többek között az is emelte az ázsióját, hogy leülte börtönbüntetését.


Fotó: MTI

Zalatnay Cini két évet töltött rács mögött. Miután az énekesnőt elítélték, sokan úgy gondolták, vele akartak példát statuálni, hiszen előtte voltak olyan esetek, amikor a bűncselekménnyel vádolt celebet “futni hagyták”. Zalatnay Sarolta vitathatatlanul méltósággal viselte a börtönbüntetését, amit becsülettel ki is töltött. Cini szabadulása után azt mondta, nem a börtönévektől kell leginkább félni, hanem az azután következő időszaktól. Az énekesnőnek szerencséje volt, ugyanis a visszailleszkedés szinte zökkenőmentesen ment neki, rajongói sem pártoltak el mellőle.


Fotó: TV2

Dukai Gergőt már szabadulását követően ismertük meg. A fiú nem titkolta, többek között azért jelentkezett a ValóVilág játékába, hogy bebizonyítsa, a börtönviselt emberek is jó útra tudnak térni. Erőfeszítései ellenére a villában is gyakran megkapta a sittes jelzőt, melynek nyilvánvalóan nem örült. Ugyanakkor a Hír24-nek azt mondta, a börtönből szabadulva neki szerencséje volt, ugyanis szerető család várta, ami mindennél fontosabb.


Fotó: RTL Klub / Sajtóklub / Bársony Bence

Ajánlott videó

Olvasói sztorik