Szórakozás

Ganxta is adósságcsapdában

"Csoda kellene ide" - vallja Ganxsta Zolee. Ám amíg az nem történik meg, addig is minden felkérésnek eleget tesz a zenész, hogy kinyögje havi törlesztőrészletét.

Az elmúlt hónapokban több híresség is felvállalta kamerák előtt, hogy az ő élete sem fenékig tejfel. Sokuknál régen jól futott a szekér, és bátran vállaltak akár több százezer forintos törlesztőrészletet is, mások óvatosabban vettek fel hitelt, ám a gazdasági válság mélyülésével már a kisebb összeg visszafizetésre is nehezen telik.


Fotó: TV2

Nemrégiben Ganxsta Zolee-ról derült ki, hogy komoly anyagi gondokkal küzd és egyre súlyosabb terhet jelent neki megnövekedett devizahitelét.
“Csodára lenne itt szükség. Kakiban vagyunk, de nem szeretek sírni. Én vettem fel felelőtlenül, hűbelebalázs módjára ezt a pénzt” – jelentette ki.

Zolee egyébként évekkel ezelőtt otthona megvásárlásához vett fel svájci frank alapú hitelt,  most havonta több százezret kellene a postára adnia.

A zenész korábban válogatott a fellépések között, most azonban ezt nem teheti meg. Koncertezik, és az utóbbi időben színházban is játszik. Persze, kérdés, mindez elég-e a megélhetésre.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik