Szórakozás

Először mesél válásáról a TV2 sztárja

Ma már nem bánja, hogy elvált hűtlen férjétől Szíj Melinda. Az asszony magát okolja a történtekért.

Soha nem mesélt szívesen magánéletéről Szíj Melinda. Az ismertség után is jórészt civil életet élő édesanya, bár bőven van fellépése, szinte semmit nem változott: bizonytalan, zárkózott, halk szavú és óvatos. A Megasztárban feltűnt asszony, mint ahogyan korábban, most is Joshi Bharattal tett kivételt, amikor házasságáról vallott. A mai napig népszerű énekesnő, nem csupán csalfa férjét, hanem magát is okolja a történtekért.


Magát okolta férje hűtlenségéért (Fotó: TV2)

“Ha valaki, valakit megcsal, az mindkét félnek a hibája. Aki félrelép, az lát rá okot, hogy megtegye. Ahol a másik iránti tisztelet és figyelem működik, ott ez kizárt, ám ez kétoldalú. Amikor ilyeneket mondanak, hogy önhibáján kívül elvált ember, ez nem igaz, ilyen nincs” – vélekedik az emberi kapcsolatokról Melinda.

“A válás közös döntés volt, de bennem fogalmazódott meg először. Sokszor az asztalra csaptam, de hatástalan volt. Aztán szükségszerűvé vált meghozni a döntést, de akkor már nem volt annyira nehéz. Jó döntés volt. Azt bánom, hogy túl sokáig tűrtem, a folyamatos megbocsátással pedig mindig adtam egy újabb pofont az önbecsülésemnek” – emlékezik vissza a válása előtti időkre a Megasztár-felfedezett.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik