Szórakozás

Kolléganőjével enyelgett Madonna

Ismét egy magánál jóval fiatalabb személlyel gabalyodott össze a Pop Nagyasszonya, de ezúttal egy hölgy volt a szerencsés.

Aki nem kíséri nagyon figyelemmel Madonna munkásságát és bulváréletét, még az is tudja, hogy nem áll távol tőle a fiatalok elcsábítása, és a nők csókolgatása. Anderson Cooper show-jában pedig elmesélte, milyen az, amikor e két szenvedélyének egyszerre hódol. Madge decemberben leforgatta legújabb videóját, a Give Me All Your Luvin’ című dalához, amiben Nicki Minaj is közreműködik. A felvételek után pedig jól megünnepelték a rapper hölgy huszonkilencedik születésnapját, ami abban csúcsosodott ki, hogy Madonna megcsókolta. Persze mindezért a sok pezsgőt okolja a Pop Nagyasszonya.


Imádják egymást a kolleginák

Bár korábban alkohol nélkül sem okozott neki nagy kihívást hölgytársai ajkainak megízlelése. A Justify My Love című klipjében is láthatóak leszbikus jelenetek, hírhedt könyvében, a SEX-ben pedig többek közt Naomi Campbellel látható erotikus helyzetben. A legemlékezetesebb homoerotikus mutatványa viszont a 2003-as Video Music Awardson volt, amikor Britney-vel és Christina Aguilerával egyszerre forrtak össze csókban a színpadon.

Madonna vallomása Nickiről a videóban látható.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik