Szórakozás

Még mindig rejtélyes Amy Winehouse

Nem tekinthetőek biztosnak Amy Winehouse halálának részletei, mivel a testét vizsgáló halottkém engedélyei nem voltak rendben.

Amy Winehouse tavaly júliusi váratlan halálát rengeteg elmélet övezte, és a tragédia pontos okát is csak hetekkel később tudták megállapítani. A legújabb fejlemények tükrében viszont ezek a hivatalosnak hitt körülmények nem tekinthetőek biztosnak. A Wino testét megvizsgáló halottkém ugyanis nem dolgozhatott volna az Egyesült Királyság területén, mivel nem volt meg a kellő jogi tapasztalata, és így az engedélye sem. Suzanne Greenaway azt állapította meg, hogy véletlen alkohol túladagolás végzett az énekesnővel, de ez most jogilag érvényét veszítette. Annak ellenére, hogy több szakember is jelen volt a vizsgálatkor, és a korboncnok is hasonló véleményre jutott. A papírokat Greenaway állította ki, amik ezáltal nem hivatalosak.

Így akár újraindulhat a nyomozás Winehouse halálnak ügyebén, óriási traumát okozva a szüleinek, akik amúgy is nehezen birkóznak meg lányuk elvesztésével. Illetve az is kiderülhet, hogy nem is ivott meg három üveg vodkát halála előtt Amy, és fölöslegesen titulálták heteken keresztül önpusztítónak. Ez utóbbi elméletet az is erősíti, hogy a testőre, a mai napig állítja, a problémás sztár nem akart meghalni, és józanul akart élni. Tehát kizártnak tartja, vedelésbe kezdett volna a leszokása kellős közepén.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik