Szórakozás

Csaknem kikészült a magyar sztárkismama

Élete egyik legnagyobb álma teljesült Judynak kislánya megszületésével. Azt azonban nem tagadja, olykor kegyetlenül nehéz az anyaság.

Egészen másként, sokkal szebbnek látja a világot Judy, amióta megszületett kislánya, Maja. A 36 éves énekesnő régóta vágyott gyermekre, így érthető, hogy most a fellegekben jár.

Bár még nem nyerte vissza várandóssága előtti alakját, most ez foglalkoztatja legkevésbé. Elmesélte, különös, hogy amióta édesanya lett, sokkal szebbnek látja magát, a kis Maja arcán pedig az ő baleset előtti vonásait véli felfedezni.


Fotó: RTL Klub / Sajtóklub / Bársony Bence

Judy nem tagadja, hogy a császármetszést követően voltak nehéz pillanatai, sőt, erős fájdalmakkal küzdött, nem tudott hajolni, felkelni, és a járás is nehezére esett, ám az a tény, hogy végre karjában tarthatja a kisbabáját, feledtette kínjait. Az énekesnő a Hír24-kérdésére őszintén elmondta, az elmúlt hetek nem voltak egyszerűek.  “Volt két nap, ami nagyon durva volt, azt hittem végem van, kikészülök, nem bírom tovább” – vallotta a Judy, akinek mindennapjai most nem a pihenésről szólnak. “Nem is a fáradtság borított ki, inkább az, amikor nem tudtam, miért sír a kislányom. Most már könnyebben rájövök, mi lehet a baj” – tette hozzá.

Az énekesnő boldogan mesélte, hogy kislánya egyáltalán nem sírós baba, ha azonban eltörik nála a mécses, férje, Balázs különös érzékkel nyugtatja meg. Judy a Hír24-nek arról is vallott, hogy azt eddig is gondolta, hogy Balázs kiváló édesapa lesz, de amit tapasztal, az legszebb reményeit is felülmúlja.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik