Szórakozás

Tatár Csilla karácsony óta harcol a kilókkal

A Mokka műsorvezetője, Tatár Csilla kifejezetten odafigyel az egészségére és a vonalaira. Mindennap együtt sportol Rubint Rékával.

Szinte minden jól áll Tatár Csillának, a Mokka műsorvezetőjének, aki bátran és szívesen kombinálja az élénk színeket és a szokatlan szabásvonalakat. A műsorvezetőnek, bár remekül mutat ruhakölteményeiben, nem mindig volt ilyen hibátlan az alakja. „A sport meghatározó része volt az életemnek mindig is. Renszeresen úsztam, és amikor ez abbamaradt, negyvenhét kilós alkatomra több mint tíz kiló szaladt fel. Ezenkívül az étkezésem sem volt megfelelő. Tiniként összevissza ettem, ami igazi sokk volt a szervezetemnek” – árulta el a Hír24-nek a mokka emblematikus arca. Talán ez is közrejátszott abban, hogy Tatár Csilla mostanra igazán tudatosan éli a hétköznapjait. „Bár a Mokka miatt igazán korán kelek, a sportolás így is része a mindennapjaimnak. Napi 20-30 percet futok, ami után általában beiktatok még valamit. Igazi kísérletező alkat vagyok. Kipróbáltam már a kangoo jumpot és a bykramjógát, de rájöttem, hogy a csoportos órák nem nekem valók. Edzés terén ugyanis igazi magányos farkas vagyok” – árulta el Tatár Csilla, aki most új szenvedélyének, a fitnesz-DVD-knek hódol.


Fotó: TV2

„Sosem voltam egy fitnesz-DVD-rajongó, de most ez az új kedvencem. Futás után még Rubint Réka DVD-jére edzek, és mondhatom, igazán jókat derülök magamon. Réka kemény edző, még így DVD-n keresztült is” – mondta mosolygósan a Mokka műsorvezetője, aki egészségére igen, ám súlyára nem ügyel kínosan. „A mérleget egy jó ideje kiiktattam az otthonunkból. Így sokkal felszabadultabban élem az életem, és nem stresszelnek a kilóim. Lehet, hogy karácsony után rám is felszalad egy kevés, de odafigyelek, hogy ez csak átmeneti legyen. Az étkezésekben kerülöm a cukros dolgokat, a gyorséttermeket pedig messzire elkerülöm. Igyekszem inkább a piacon vásárolni, s ha tehetem, a konyhában is szívesen alkotok valami egyszerű, ám finom fogást” – árulta el Tatár Csilla.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik