Szórakozás

Az első „aktfotó” Kiszel Tündéről

„Nagyon aranyos kisbaba voltam" – vallotta be a naptárdíva, miközben megmutatta magáról – ahogy ő fogalmazott – az első „aktfotót".

Sztárok régi nyaralós képalbumaiba lesett bele az Aktív stábja. Na nem az egy-két évesekbe, hanem a jóval régebbikbe. Komár Laci a 90-es években csokibarnán pózolt fecskében a Balatonon, Dolly Roll fiatal lányként Hévízen töltötte a nyarakat, majd 1978-ban Rómában a Colosseumnál fotózkodott, a kerekded, 13 éves Kiszel Tünde pedig Németországban állt modellt édesanyja és nővére oldalán.

Tünci szívesen mutatta meg korábbi, gyerekkori képeit és a családtagjairól készült felvételeket is, csakúgy, mint az első „aktfotót”, ami 10 hónapos korában készült a naptárhősnőről.

„Nagyon aranyos kisbaba voltam, mindenki azt mondta. Mindenki a szemeimet dicsérte: fekete szemű, seprűszempillák…” – sorolta a bókokat a magát előszeretettel dekoratív médiaszemélyiségnek nevező Kiszel, aki később is szívesen pózolt a kamerák előtt lenge öltözetben, büszkén mutatta meg bájait bikiniben a különböző naptárfotókon és Tutti Frutti képeken.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik