Szórakozás

Szakítás szélén a legdivatosabb álompár

Csaknem egy évtizednyi házasság után Gwen Stefani és Gavin Rossdale is a válás felé halad.

Demi és Ashton, illetve Heidi és Seal után, a sztárvilág egy újabb ikonikus párosa lépett a szakítás útjára. Gwen Stefani és Gavin Rossdale házassága már az utolsókat rúgja, így nemsokára bejelentik, hogy elválnak. A világ legdivatosabb párjának kapcsolata Gavin múltjának titkaira ment rá.

Rossdale-ről ugyanis folyamatosan olyan dolgok derülnek ki, melyekről Gwennek fogalma sem volt, pedig nem ártott volna, ha időben értesül róluk. Először Daisy Lowe topmodellről derült ki, hogy nem is a keresztlánya, hanem a lánya. Aztán a híres transzvesztita művész, Peter Robinson teregette ki a sajtónak, hogy a tini Gavin a szeretője volt. Az utolsó csapást pedig Courtney Love vitte be, mikor elmesélte, hogy viszonya volt az énekessel, méghozzá már a “Stefanis időszakban”. Gwen ezen fejleményeket ugyan mindig feldolgozta és kitartott férje mellett, de ugyanakkor minden bizalmát elveszítette vele szemben. Egyfolytában azon agyal, mikor derül ki megint valami sötét titok a zenész régi életéből. Ez pedig folyamatos feszültséget és veszekedéseket szült kettejük közt.

De Gavinnek is vannak problémái az asszonnyal. Egész pontosan a hírnevével. Kapcsolatuk kezdetén még ő volt a híresebb és sikeresebb, de Gwen szép lassan fölé kerekedett. A Bush frontembere pedig képtelen elviselni, hogy már sokan nem menő rocksztárként, hanem felesége jóképű kiegészítőjeként tekintenek rá.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik