Szórakozás

Elhunyt az imádott színésznő édesapja

Örökre búcsúznia kell édesapjától Hernádi Juditnak. Dr. Hernádi Árpádot február elején kísérik utolsó útjára.

Január 2-án, életének nyolcvankilencedik évében elhunyt Dr. Hernádi Árpád, gyermekorvos, a Jásza Mari-díjas Hernádi Judit édesapja. A színésznő évekkel ezelőtt idézte fel a gyerekkorát, amelyből az maradt meg benne élesen, hogy sokat dolgozó édesapját alig látta. A kamasszá érő Hernádinak azonban apukája már minden támogatást megadott, még akkor is, ha a lány rendre kudarcot vallott az iskoláiban. Juditot ugyanis magatartási problémái miatt több gimnáziumból is eltanácsolták, édesapja tanácsára pedig dolgozni ment, ahelyett, hogy magántanulóként otthon ücsörgött volna.

“Tudomásul vettem döntését. Bárki kérdezte azon a nyáron, hogy milyen volt a bizonyítványom, ő válaszolt helyettem, és jól. Számomra rendkívül tanulságos volt, tudtam, hogy vállal és szeret” – mesélte évekkel ezelőtt ezzel kapcsolatban.

A színésznő és családja február elején kíséri utolsó útjára Dr. Hernádi Árpádot. Természetesen szerettük volna megkérdezni Juditot is édesapja elvesztésével kapcsolatban, de egyelőre nem jártunk sikerrel.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik