Szórakozás

Majdnem belehalt a kemoterápiába a legendás zenész

A májrákja kezelése teljesen legyengítette és meggyötörte a Bee Gees-es Robin Gibbet.

Túlesett nyolchetes kemoterápiáján Robin Gibb. A hatvankét éves zenészlegenda bevallotta: jobban szenvedett a kezelésektől, mint magától a májráktól. A kemo ugyanis teljesen legyengítette a szervezetét, ami amúgy sem volt valami acélos az elmúlt évek folyamatos emésztőrendszeri betegségei miatt. Illetve még tovább fogyott, és már rémisztően sovány.

Az orvosok ugyanakkor bizakodóak, és szerintük Robin legyőzi majd a gyilkos kórt, bár még nem tudni biztosan, miként reagál a rákja a kúrára. Az viszont biztos, hogy lelkileg tényleg nagyon erős a Bee Gees egykori tagja, és minél hamarabb vissza akar térni a zenéléshez.

Gibb novemberben jelentette be, hogy rosszindulatú daganatot találtak a máján. De már korábban is sejthető volt, hogy valami komoly problémával küzd. Ugyanis mindössze néhány hónap alatt rengeteget fogyott, és rendkívül meggyötörtnek tűnt. Mindezt sokan csak a bélproblémáinak – ami az ikertestvérével is végzett annó – tulajdonították, de mint kiderült, sajnos sokkal nagyobb volt a baj.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik