Szórakozás

Három rendőr megsérült – teljes az útzár Nemesbődnél

Három rendőr megsértült, amikor gépjárművükkel összeütközötek egy másik személygépkocsival szerda délután a 86-os számú főúton Nemesbőd térségében.

Az Országos Mentőszolgálat Vas megyei ügyeletesének tájékoztatása szerint csak könnyebben sérült meg az a három rendőr, akik a szolgálati gépkocsijukkal balesetet szenvedtek szerda délután a 86-os számú főúton, Nemesbőd térségében.

Az MTI helyszíni forrásból úgy értesült, hogy a rendőrautóban két férfi és egy nő utazott, mindhárman hivatásos rendőrök.
A baleset körülményeiről korábban Leibinger Eszter, a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője azt írta: a rendőrségi szolgálati gépkocsi Szombathely felől Vát irányába tartott, amikor Nemesbőd térségében egy szemből érkező gépjármű áttért a menetirány szerint bal oldalra, ahol ütközött a rendőrségi járművel.

A baleseti helyszínelés és a műszaki mentés idején az érintett útszakaszon teljes lezárás volt érvényben, a járműveket egy ideig mindkét irányból visszafordították. Később a forgalom fél pályán megindulhatott, végül nem sokkal négy óra után a lezárást feloldották.
A baleset körülményeit a rendőrség szakértő bevonásával vizsgálja.

Korábban írtuk:

A rendőrségi szolgálati gépkocsi Szombathely felől Vát irányába tartott, a járműben három hivatásos rendőr ült. Nemesbőd térségében egy szemből érkező gépjármű áttért a menetirány szerint bal oldalra, ahol ütközött a rendőrségi járművel – írta közleményében Leibinger Eszter, a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.
Hozzátette, hogy a baleset után a helyszínről három kollégájukat kórházba szállították a mentők, a rendőrök sérüléseinek súlyosságáról a szóvivő egyelőre nem tudott bővebb információt adni.
A baleset körülményeit szakértő bevonásával vizsgálja a rendőrség. A helyszínelés idejére az útszakaszt teljes szélességében lezárták, a Szombathely felől érkezőket Nemesbőd, a Sárvár felől érkezőket pedig  Szeleste irányába fordítják vissza.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik