Szórakozás

Sehogysem sikerül lefogynia a megasztárosnak

Elengedte magát az ünnepek alatt Kökény Attila. Az énekes úgy döntött, visszatér a diétás menühöz, hogy pluszkilóinak ismét búcsút inthessen.

Mint minden rutinos fogyókúrázó, Kökény Attila is megtapasztalta: könnyebb leadni a pluszkilókat, mint megtartani az eredményt. A Megasztár 5 énekese a kitartó diétának és edzésnek köszönhetően tavaly sikeresen megszabadult súlyfeleslegétől, az idei évet azonban ismét pluszkilókkal kezdte.


Attila újra próbálkozik (Fotó: TV2)

“Az ünnepek alatt jött fel pár kiló. Amúgy egész évben figyelek magamra” – mesélte az énekes. “Vissza kell állni a régi táplálkozásra. Ráadásul több inget is kaptam karácsonyra, de mind L-es és karcsúsított, amelyekben minden pluszkiló látszik, behúzott hassal kellene leülnöm bennük. Tudni kell, ha én hízom, akkor nem a karomra, a fenekemre vagy a hátamra hízom, hanem minden deka a hasamra jön fel” – tette hozzá.

“Egy hét alatt diétával 2-3 kiló is lemehet. Szerencsére szeretem a halat, a csirkét, ezeket variálom. Egy héten egyszer azonban bűnözök, akkor eszem ‘rendesen’, különben nem bírnám ki” – vallotta be az énekes, akit felesége is támogat a diétában. “Ha ő nem fogyózna, én sem tudnék, de az elején megbeszéltük, hogy együtt csináljuk. A gyerekeket is rá akarjuk szoktatni a napi ötszöri étkezésre” – mesélte Attila.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik