Szórakozás

Ötven szépségműtét után lett újra anya az élő Barbie baba

Második gyerekének adott életet a plasztikai műtét-függőségéről világhírűvé vált Alicia Douvall.

Eddig körülbelül ötven szépészeti beavatkozáson esett át Alicia Douvall, ám most kivételesen nem szabászati célból feküdt kórházba. Az angol műszépség második lányának adott életet. A pici – aki a fantasztikus Papaya nevet kapta – még karácsony után látta meg a napvilágot, de az élő Barbie babává alakított anyuka csak most jelentette be az érkezését. Illetve azonnal meg is mutatta szeme fényét, miután a Closer magazin megtámogatta egy kicsit anyagilag. Sokak szerint egyenesen csoda, hogy tizenhat mellműtét után is tud szoptatni..

A négyhetes Papaya remélhetőleg képes lesz ellenállni az anyai képnek, és nem anyukája torzult szépségideálját tekinti majd példaértékűnek a későbbiekben.

A kicsi papája egyébként ismeretlen. Vagyis egész pontosan Alicia szerint a Crystal Palace focicsapatának korábbi elnöke, Simon Jordan az, de az üzletember ezt hevesen tagadja. De ez érthető is, hiszen nem sokan lennének büszkék arra, hogy ilyen rossz az ízlésük a nők terén. Még, ha egymillió fontot is ér Douvall sebész alkotta teste.


Alicia és parányi büszkesége

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik