Szórakozás

Beyoncé tényleg terhes volt?

Világra jött a történelem legtöbb pletykáját generáló sztárbaba, Beyoncé Knowles és Jay-Z első közös csemetéje.

Nagyobb felhajtás és elméletgyártás még nem előte meg egyetlen sztárgyerek születését sem. Beyoncé és Jay-Z első babája, a hírek szerint, szombat este jött a világra. A hétszázötven millió dollárt érő zenészszülők Blue Ivy Carternek keresztelték el lányukat, aki a kiszivárgott hírek szerint teljesen egészséges. Bár hivatalosan még sem az énekesnő, sem a rapper nem nyilatkozott szemük fényéről. Csak barátaik, Rihanna és Gwyneth Paltrow, illetve az ifjabbik Knowles, Solange erősítette meg a baba megszületését.

Blue világra jöttéből valóságos nemzetbiztonsági ügyet csináltak a szülei. A New York-i Lenox Hill kórház egész negyedik szintjét kibérelték, több kórteremből fogadóhelyiséget alakítottak ki, ahol a rokonok kedvükre dőzsölhettek mindenféle földi jóban, míg Bey vajúdott a szomszédban. A biztonsági kamerák lencséit leragasztották, a dolgozók mobiljait elkobozták, hogy véletlenül se kerüljön ki fotó vagy információ a piciről. Bár a legtöbb nővér és doktor pont ezen intézkedésekből jött rá, hogy híres bentlakójuk van, mivel Knowles Ingrid Jackson álnéven jelentkezett be, így senki illetéktelen nem foglalkozott vele.

Az internetes közösség szerint azonban az óriási körítésre korántsem azért volt szükség, hogy ne lássa senki, arra nem hivatott a legújabb sztárgyereket. Sokkal inkább arra szolgált, hogy ne derüljön ki, Beyoncé nem is volt terhes. Az összeesküvés-elméletek nagy barátai ugyanis változatlanul azt állítják, a díva várandóssága csupán médiafelhajtás, és csak egy hasára kötözött párnával rohangált hónapokig. Mindez nem teljesen légből kapott teória. A Destiny’s Child egykori frontasszonyának pocakja folyton változtatta a méretét és az alakját a terhesség alatt. Arról nem is beszélve, hogy a korábban hízékony anyuka szinte egy kilót sem szedett fel a kilenc hónap alatt. A valóságban pedig talán adoptáltak egy kislányt. De persze a világhálón mindenki azt ír, amit akar. Buyaka – rögtön itt is egy példa.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik