Szórakozás

Szexböjt segítségével dolgozik a magyar sztár

A spirituális tanokkal is foglalkozó énekesnő új könyvén dolgozik, melyet a külvilágtól való teljes elzártságban ír. Még a szexet is megvonja magától.

Az utóbbi időben érdekes Facebook-bejegyzéseknek lehettek tanú Soma rajongói, aki készülő könyvéből osztott meg szemelvényeket közösségi oldalán.
“Mióta szex böjtben írom az új könyvemet (Tiszta szex) 3 dologba megy bele az energiám: irás, még több sport és elképesztő kajálások! Yess!” – osztotta meg rajongóival Soma készülő könyve kulisszatitkait.

Az eredetileg jazzénekesként végzett Soma könyve tabudöntögetőnek ígérkezik.
“Ismét egy kis részlet a könyvemből a péniszológia fejezetből: Az első fontos tisztázandó – mielőtt belefognék a méretek cm-re lebontott minősítésébe – a honnan mérjük a péniszt kérdéskör. Jónéhány cuki pasim megengedte, hogy erekcióban méregessem (nem hiába beszélek több évtizedes kutatómunkáról…), és többel is volt vitám ezügyben” – írta Facebook oldalán Soma Mamagésa.


Fotó: TV2

A bejegyzések a rajongók érdeklődését is felkeltették, szinte követelik az újabbnál újabb részleteket a könyvből. Soma bár szívesen szűkszavúan nyilatkozott új szerzeményéről.
“Gőzerővel dolgozom a könyvön, amiről még nem szeretnék bővebben beszámolni, mert sokkal mélyebb dolog lesz annál, hogy ezt pár sorban ki lehessen fejteni. Teljes ‘száműzetésben’ dolgozom a készülő fejezeteken, a sportolás és az étkezés az a két dolog, amit nem vonok meg magamtól még ebben az alkotói időszakban sem” – árulta el az egykori Megasztár-zsűri, aki egy-két információt azért megosztott készülő művével kapcsolatban. – “Sok munkám van ebben a könyvben, rengeteg tapasztalat és több száz megkérdezett nő véleménye. Azt viszont nyugodt szívvel állíthatom, hogy ennél alaposabb ás átfogóbb művet még nem írtak ebben az országban. Mind spirituális, mind pszichológiai, mind a tapasztalatok összegzése szempontjából egy rendkívül átfogó kötet lesz ez, és szerintem nagyot fog szólni. A saját tapasztalataim is benne lesznek, így többek között az első szexuális élményeim is terítékre kerülnek.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik