Szórakozás

Vajon a Mokkába is visszatérhet Claudia?

Nincs, aki ne tudná, Liptai Claudia visszatér a képernyőre, ő lesz a Megasztár női műsorvezetője. Ám mi lesz a tehetségkutató után? Sokan szeretnék, ha a sajátos humorú színésznő a Mokkában is elfoglalná régi helyét. Ez azonban még a jövő zenéje...

Hónapokkal ezelőtt fáradtságra hivatkozva hagyta ott Liptai Claudia a TV2 Mokkájának műsorvezetői székét. Arról, hogy mikor kíván visszatérni, és egyáltalán visszavárják-e a reggeli műsorba, nem szólt a fáma. Mint ahogyan most sem, csupán annyi biztos, hogy a Megasztár indulásától Claudia ismét rendszeresen látható a tévé képernyőjén.


Fotó: RTL Klub / Sajtóklub / Bársony Bence

Liptai és Tilla szerdán, egy nyílt interjúnap keretén belül fogadták az újságírókat. A páros a legszívesebben a hamarosan elinduló Megasztár6-ról beszélt. Claudia egy percig sem titkolta, hogy nagyon várta már, hogy újra kamerák elé állhasson, hiányzott neki a stúdió és a kollégák, ráadásul most a tehetségkutató castingjában is szerepet vállal.

Tehát a hangsúly most a Megasztáron van, mi azonban kíváncsiak voltunk arra, ha véget ér a tehetségkutató, Liptai Claudia újra elfoglalja-e helyét Kárász Róbert mellett a Mokkában. A TV2 sajtóosztályán érdeklődtünk, ahol azt a választ kaptuk, hogy erről most még korai beszélni, a minden eddiginél ragyogóbb formában lévő, kipihent Claudia egyelőre gőzerővel a Megasztárra koncentrál.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik