Szórakozás

Le akarták vágni a VV főszerkesztőjének fejét – Durva sztori

Veszélyesek a valóságshow-szereplők? Ki garantálja a stábtagok és a játékosok biztonságát? A Hír24 megtudta, hogy Rubint Kristóf, a VV kreatív főszerkesztője már kapott életveszélyes fenyegetést, igaz egy másik reality műsor kapcsán.

Ha egyszer a stábtagok kinyitnák a szájukat, hallhatnánk szebbnél szebb történeteket a valóságshow-k szereplőiről. Az is kiderülne, hogy bár komoly válogatás előzi meg a kiválasztásukat, mégis a játék során derül ki az igazi személyiségük. Az, hogy nincs több verekedés ezekben a műsorokban, csak annak köszönhető, hogy az erőszak azonnali kizárást eredményez, ez viszont komoly visszatartó erő a szereplők számára. Erre egyébként az RTL Klub népszerű valóságshow-jában is volt már példa.


Fotó: Neményi Márton

A VV ötödik szériájában eddig rengeteg kirohanást láthattunk, a balhék szinte mindennaposak. Az utóbbi időben VV Kinga például úgy viselkedik, mint egy őrült. Többször veréssel fenyegette meg társait. Erről és a hasonló esetekről Rubint Kristófot faggattuk.

Nem félnek attól, hogy Kinga veszélyes lehet a többi játékosra, ha egyszer esetleg végleg bekattan?

Kinga klasszikus szájhős. Megfigyelhető, hogy csak ígérget, de soha nem cselekszik. Egy 21 éves lány, akinek rendszeres hisztirohamai vannak. Biztosak vagyunk abban, hogy soha nem ütne meg senkit.

Az előző szériában kizárás is történt verekedés miatt.

Igen. Zsuzsit kellett kizárni a játékból, ugyanis egy heves vitában naranccsal és műanyag palackkal dobálta meg Olivért. A fizikai erőszak kizárással jár, ezért kellett távoznia a játékosnak.

Ennél durvább esettel is találkozott már az RTL Klub-os realityk történetében?

A kísértés című valóságshow-t 2005-ben forgattuk, és ott egyik alkalommal igencsak eldurvult a helyzet. Az egyik szereplő egészen egyszerűen bekattant. Először a stábot akarta kicsinálni, majd átment az ellenfél csapatába egy hatalmas bunkóval. Természetesen nagyon megrémültünk. Aztán kitaláltam, hogy személyesen beszélek vele, megpróbálom lenyugtatni. Fogtunk egy kamerát, hogy mindent rögzíthessünk, azt is, ha esetleg nekünk támad. Ijesztő volt látni, ahogy a parton őrjöngött, azt kiabálta, hogy levágja a fejemet. Az is benne volt a pakliban, hogy börtönbe kerül, amit szerettünk volna elkerülni. Aztán szerencsére sikerült rábeszélnünk, hogy higgadjon le, és így senkinek nem esett bántódása.

Úgy tudom, hogy a VV játékosai is folyamatos kontroll alatt vannak.

Ez így van. Pszichiáter szakértő figyeli őket, és ha esetleg úgy ítélné meg a helyzetet, akkor beavatkoznánk. Bár Kinga valóban sokat hisztizik, de még az ő esetében sem volt eddig szükség szakember segítségére.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik