Szórakozás

“Kukkolni jöttem, de vetkőzöm”

Tizenhat lány falatnyi bikiniben - rendhagyó mustra péntek tizenharmadikán, a Playmate of the Year 2012 választás első vidéki állomásán.

Mert a debreceni lányok szépek – ezzel indokolta Pantl Péter, miért is szerveztek idén először vidéki helyszínekre is Playmate válogatást. A debrecenit pénteken rendezték, utána pedig Szegeden a sor – azt remélik, a határon túlról is jelentkeznek lányok. Hogy a debreceni casting 16 nevezője sok-e vagy sem, döntse el mindenki, arra mindenképp elég, hogy kiválasszák azt a nyolcat, akinek képe rövidesen felkerül a nyuszis magazin honlapjára.

A Playboy immár nyolcadik alkalommal hirdetett versenyt, hogy megtalálja Magyarország legszebb és legvonzóbb lányát, a Playmate of the Year 2012 választás nyertesét. Idén először a főváros mellett két vidéki helyszínen is rendeznek castingot.

Debrecenbe főként Hajdú-Biharból és Szabolcs-Szatmár-Beregből érkeztek a versenyzők. Volt, aki azt utcáról esett be, és – fürdőruhája nem lévén – bugyiban, melltartóban mutatta meg magát a zsűrinek, míg egy másik lány 13 éves kora óta készült arra, hogy a nyuszis magazin címlapjára kerüljön.

Tizenhatan

Már messziről látszott, hogy a castingra tart a dr. Szöszire emlékeztető lány, akinek még egy aprócska rózsaszín masni is jutott szőke fürtjei közé. Kiderült, lekéste a pesti válogatást ezért utazott Nagymarosról Debrecenbe Gyöngyösi Zsófia (22). Budapesten, az ELTE-n pedagógia szakra jár, barátai biztatására nevezett. Szerintük megérdemelne egy oldalt a Playboyban.

 

 

Rajta kívül még 15-en gondolták úgy, hogy beneveznek a vidéki válogatásra. A félig arab, félig magyar Mohamed Fatimának (23) minden vágya, hogy a nyuszis lapba kerüljön. Míg a nevezési lapját tölti, elmondja: apja Debrecenben az orvosira járt, így ismerkedett meg az édesanyjával, akitől, miután elvált, visszament Líbiába. Lányával telefonon tartja a kapcsolatot.

Fatima közben úgy hajigálja le magáról a ruhadarabjait, mintha egyedül lenne az öltözőben. De itt a többi lány, a kísérőik is, az ajtó pedig sarkig nyitva. – Nem zavar, hogy belátnak? – kérdezem, mire ő mosolyogva: „Sztriptíztáncos vagyok.” – Itt, Debrecenben nem annyira, külföldön viszont jól lehet ezzel keresni – teszi hozzá. Kiderül, 8 éves kora óta táncol, balettozik – ezeknek nagy hasznát veszi szakmájban.

Az utcáról  esett be

Dóró Zsaklin szó szerint az utcáról esett be a válogatóra. Hajdúszoboszlóról vásárolni és ügyeket intézni jött az „APEH”-be (nehezen áll még az ember nyelve a NAV-ra), de úgy intézte, hogy közben a válogatásra is beugorjon.

Igazából kukkolni jöttem, de vetkőzöm – mondja a 25 éves kéz- és lábápoló, kozmetikus végzettségű lány, aki a „felhozatalt” látva úgy döntött, benevez a válogatásra. Hozzáteszi: az utóbbi időben fogyott 13 kilót, szeretné letesztelni, hogy megérte-e.

Fürdőruhája nem lévén, bugyiban és melltartóban vonult be a zsűri elé, majd miután odabent kapott kölcsön egy bikinifelsőt, megjegyezte: jövőre hozzanak XL-esnél nagyobbat is, mert ez neki kicsi. Viszont mindene természetes. Mosolyogva jön ki a teremből, és az eredményhirdetést meg sem várva veszi a kabátját, és indul vásárolni, de megjegyzi: az APEH-be már biztos nem jut el.


Fotó: Miskolczi János

Egy hete nem eszik

Egy hete nem eszem. Na jó, naponta egyszer igen, de este hat után már nem. Az ünnepek alatt felszaladt pár kiló, de két hét alatt sikerült négyet ledobnom – mondja Kiss Éva (21), aki ugyan Debrecenben lakik, de Hosszúpályiban tanul estin, idén érettségizik. Hogy vetkőzős fotót vállalna-e? Csak ha nagyon jól megfizetik – mondja. De akkor sem mutatna meg mindent. Ő egyébként azon kevesek közé tartozik, akik egyedül érkeztek.

A többségnek legalább egy kísérője volt, a nyíregyházi Magera Mira Lolának viszont mindjárt kettő. Édesapja és édesanyja is elkísérte a város egyik elitgimnáziumában tanuló lányt. Pár percen belül kiderül, a család minden tagja a nyuszis magazin rajongója. A papa és 14 éves fia a lap törzsolvasója, Mira szobája falának minden négyzetcentijét Playboy nyuszik borítják, még az ágyneműje is playboyos. Kedvenc színe a pink. A mama pedig támogatja a lányát nyuszis álmai megvalósításában.

Tarcsa Ágnes Mátészalkáról jött Debrecenbe, Nánási Pál biztatására jött a válogatásra. A fotóművészt – Ördög Nóra műsorvezető férjét – tavaly ismerte meg. Ági ugyanis azt kapta 26. születésnapjára édesanyjától, hogy Nánási Pál elkészíti portfólióját. – Fantasztikus élmény volt a fotózás. Befutott fotómodellnek éreztem magam az alatt a néhány óra alatt! Nánási Pali azt mondta, amerikai Playmate profilom van, azért is jöttem most el ide – mesélte lelkesen a lány, aki egyébként a mátészalkai művészeti iskolában iskolatitkár.

Mondtam én!

Még egy utolsó közös fotózás, mielőtt megszületik az eredmény. Első körben azok a lányok hagyják el a termet, akik számára a verseny befejeződött. Ki lehorgasztott fejjel, ki könnyes szemmel veszi tudomásul a döntést.

Kiss Éva mosolyog: „Ó, semmi baj.”

Mohamed Fatima dühös: „Mindjárt felrobbanok!”

A következő ajtónyitáskor az a nyolc lány jelenik meg, akinek sikerült.

Magera Mira papája büszkén kiált: „Mondtam én!”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik