Szórakozás

Klapkához járnak a sztárok is?

Gyakran viszik Klapka György zálogházába értékeiket a hírességek. Az üzletember semmi esetre sem árulja el kilétüket. "Fő a diszkréció" - vallja.

A 42 évig művészszakmában dolgozó, majd sikeres, dúsgazdag üzletember azt állítja, a sztárvilág képviselői nagyon közel állnak hozzá. Klapka György elmondása szerint, ő az első, akit a hírességek anyagi problémákkal is megkeresnek, értéktárgyakat hagynak nála zálogban, ő pedig a lehető legmagasabb árat fizeti értük.


Fotó: TV2

A vállalkozó kérdésünkre sem árulta el a nála megforduló ismert emberek kilétét. “Nálam nagyon fontos a diszkréció” – tette hozzá.

Klapka elmesélte, hogy nemrégiben egy híres olimpikon hagyott nála egy gyűrűt. “Majd kiváltja, mondta, de nem váltotta ki” – tette hozzá. Az üzletember arról is beszélt, hogy egy Kossuth-díjas színésznő több minden mellett édesapja gyűrűjét is behozta, amelyet még a Nemzeti Színháztól kapott.

Klapka elmondta, hogy a többség nem tagadja, hiteltörlesztésre kell az értéktárgyakért kapott pénz. “Általában jómódú emberek, jól keresnek, nem kenyérre kell nekik a pénz, de a hitelüket nem tudják fizetni” – jellemezte ügyfeleit az idős férfi.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik