Szórakozás

Rémisztően néz ki a legendás színésznő – Ijesztő fotó

A Star Wars egykori Leia hercegnője igyekszik ismét megélni nőiességét, de a sminkelés túl nagy feladatot jelent számára.

Tavaly óriási erőfeszítések és kitartás árán rengeteget fogyott Carrie Fisher, így ötvenöt évesen végre feltétel nélkül jól érezte magát a testében. De nemcsak a súlya ment át nagy változáson, hanem az öltözködése is, mert elkezdte nőiességét kihangsúlyozni, amivel együtt jár a sminkelés is. Ez viszont Carrie-nél megugorhatatlan kihívásnak bizonyult. A Los Angeles Lakers vasárnapi meccsén ugyanis olyan festékrétegben jelent meg, hogy azzal inkább ijesztgetni lehet, mintsem csábítani. Bár, ha egy igazi filmőrülttel fut össze, akkor garantált lett volna a siker. Hiszen a Star Wars Leia hercegnője egyszerre A rettenthetetlen William Wallace-ának és A sötét Lovag Jokerének sminkelve, igazi isteni ajándék egy mozifanatikusnak.

A korrektség kedvéért azért hozzá kell tennünk, hogy ha a makeup felvitele nem fog ki rajta, akkor remekül néz ki Fisher. A korához és régi önmagához képest kiváltképp.


Carrie, a szomorú bohóc

Ajánlott videó

Olvasói sztorik