Élet-Stílus

Beleharapnál Darth Vader burgerjébe?

Január végén különleges hamburger érkezik, amihez elkel majd az extra erős gyomor: ugyanis éjfekete.

Rossz hír, hogy az akció tudomásunk szerint egyelőre csak Franciaországban indul, ott is legkorábban január 31-én. Az országban egy belga étteremlánc, a Quick ezzel a szokatlan módszerrel próbál hasznot húzni a várhatóan újra fellángoló Csillagok Háborúja – őrületből. 2012-ben ugyanis újra a mozikba kerül a sorozat első része, a Baljós árnyak című, méghozzá 3D-s változatban.

A Quick erre az időszakra időzítette a három új hamburgerét, melyek mindegyikét a Csillagok Háborúja sorozat ihlette. Az ízeket elnézve úgy tűnik, a gyorsétterem-lánc konyhájában hangyányit a sötét erő dominál, háromból két hamburgert ugyanis az Uralkodó és Darth Vader ihletett.


Döntsd el, melyik oldalon állsz!

Az igazi hamburgerhez – talán nem véletlenül – leginkább a Yoda-ihlette Jedi Burger hasonlít: a duplahúsos szendvics ugyanis a megszokott zsömlében érkezik, egyetlen szokatlan része pedig az a fehér színű extra réteg, ami a hússzelet és a zsömle közé került. Valószínűleg csak a beavatottak tudják eldönteni, hogy sajtból vagy épp mályvacukorból van-e.

A kettes számú újdonság a Dark, vagyis a sötét burger, ami egy szezámmagos zsömlében érkező dupla sajtburger, majonézes krémmel megöntözve. Míg a harmadik Darth Vader szendvicse, ami a sötét nagyúrhoz illően fekete lesz. A készítők annyit elárultak, hogy a hatás kedvéért némi ételfestéket is felhasználtak. Már csak az a kérdés, vajon mennyire rettenti el a vásárlókat, hogy a szendvics így éppen úgy fest, mintha szénné égett volna…

Ajánlott videó

Olvasói sztorik