Szórakozás

Úszik az Összeesküvők esküvője?

Pontos dátumot még nem tudni, de annyi biztos, heteken belül férj és feleség lesz Csenge és Peti.


Fotó: TV2

Bár menyasszonyi ruhában állt Peti mellett Csenge az ÖsszeEsküvők decemberi fináléjában, és ki is mondták a boldogító igent, fogadalmukat hivatalos szertartás keretében is meg kell erősíteniük.

Voltak, akik kételkedtek a fiatalok szerelmében, de facebookos oldalaik tanúsága szerint a valóságshow győztesei nem szűkölködnek rajongókban, akik most már arra is kíváncsiak, mikor lesz a romantikusnak nevezett pár esküvője.

Csenge, aki a legnagyobb közösségi portálon, hivatalos oldalán kommunikál a rajongókkal, arról írt, hogy a TV2 szervezi a ceremóniát, így még nem tudják, mikor kelhetnek egybe.”Mi is várjuk” – tette hozzá.

A csatorna sajtóosztályát is megkérdeztük az esküvő várható időpontjáról. Koltay Tamás a TV2 sajtószóvivője elmondta, hogy még nincs meg a pontos időpont, de a közeljövőben sor kerül a fiatalok házasságkötésére.

Csengén és Petin kívül Niko és Ricsi is tervezi már az esküvőjét. A belevaló páros tagjai nyáron mondják ki egymásnak a boldogító igent. A játékból kizárt Szilo és Renike is együtt maradtak, a fiú korábban már meg is kérte kedvese kezét, igaz, még csak játékosan, egy karórával.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik