Szórakozás

Ciki: meztelen celebek, akik nem kellenek a Playboynak

Sok celeb álma, hogy egyszer megmutathassa magát a Playboyban. Egyesek azonban hiába áhítoznak az erotikus képsorozatért, a nyuszis magazinnak nem kellenek.

Bizony nem kicsit ciki, ha egy sztár elmeséli, mennyire szeretne a legismertebb férfimagazinban pózolni, ám a nyilatkozatát inkább megmosolyogják az illetékesek, mintsem komolyan vennék. A Hír24 tavaly is számos olyan hírességgel beszélt, akik bizony szívesen ledobnák a textilt, ha megkeresnék őket. Lássuk, kik azok, akik ugyan vetkőznének, de vélhetően erre csak otthon, a fürdőszobában lesz lehetőségük.

A közelmúltban VV Dya is arról számolt be a Hír24-nek, hogy bár barátnőjével már pózolt a nyuszis magazinban, egyedül is szívesen ledobná bugyiját. Kiderült, mellét is a vetkőzés miatt szabatta nagyobbra annak idején. Bár a fekete szépség nagyon szeretne újra meztelenül pózolni, nincs tudomásunk róla, hogy megkeresték volna az említett férfimagazintól.

VV Veronika is hasonló álmokat dédelgetett, ám tudomásunk szerint ezidáig ő sem kapott felkérést, mint ahogyan Kinga sem, aki elsírta magát irigységében, amikor kiderült, hogy villatársai címlaplányok lesznek.


Fotó: RTL Klub / Sajtóklub / Bársony Bence

Tavaly pletykáltak arról is, hogy a nyuszis magazin újra azokra a celebekre pályázik, akik egyszer már megmutatták magukat a lapban. Akkor merült fel Xantus Barbara és Zalatnay Cini neve. Bár információink szerint bizonyos feltételek mellett mind a két hölgy kapható lenne az erotikus fotózásra, a Playboy nem akarja őket ismét címlapra rakni.

Miközben vannak olyanok, akik akkor sem kellenének a nyuszis magazinnak, ha ők fizetnének, mások kosarat adtak a magazinnak. Keleti Andrea sem tagadja, korábban megkeresték az elismert férfimagazintól. Az RTL Klub egykori műsorvezetője – akinek húga, Keleti Györgyi már domborított a Playboyban – azonban nem szeretne vetkőzni. Az sem titok, hogy Ördög Nóra meztelen képeire is régóta pályáznak. Az X-Faktor műsorvezetőjét ugyan sokan szeretnék ruhátlanul látni, ő annak ellenére sem adja be a derekát, hogy férje, Nánási Pál az említett magazin fotósa.


Fotó: RTL Klub / Sajtóklub / Bársony Bence

Van még egy nagyágyú, aki egyszer ugyan már vállalkozott az erotikus fotókra, de állítólag ismét tárgyalnak vele. Ő nem más, mint Liptai Claudia, akinek korábbi, meztelen képei nagy sikert arattak. Claudia kolléganője, Demcsák Zsuzsa a hírek szerint szintén szóba került a Playboynál, de a riporternő sem akarja ledobni a textilt.

A lap korábbi főszerkesztője annak idején azt is elmondta, hogy Péter Szabó Szilviára, a Nox énekesnőjére, illetve Gaál Noémire, a TV2 időjósára is fáj a foguk, az említett hölgyeket azonban semmivel nem lehetett rábeszélni a vetközésre.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik