Szórakozás

Bréking: rendőrkézen Liptaiék támadója

Válogatott birkózó támadt Claudia szerelmére szeptember közepén - értesült a Hír24.

Bár a rendőrség hivatalos úton nem erősítette meg, ám lapunk megkeresésére nem is cáfolta: sikerült beazonosítani azokat a férfiakat, akik még szeptember közepén, egy budai szórakozóhely előtt keveredtek nézeteltérésbe Liptai Claudiával és kedvesével. Mint emlékezetes, a szóváltást követően a műsorvezető párját meg is ütötték, Péter az atrocitás során arccsonttörést és orrcsont-repedést szenvedett, és több foga is meglazult.



A Hír24 információi szerint a rendőrség a tanúvallomások és a biztonsági kamerák felvételei alapján talált rá arra a válogatott birkózóra, aki a szóváltást követően egy hatalmasat csapott a TV2 szerkesztőjének arcába. Noha a férfi akkor kereket oldott a helyszínről, ám a társait az incidens után nem sokkal elkapták.

– Mivel ez egy folyamatban lévő ügy, ügyvédje tanácsára Claudia egyelőre nem kíván nyilatkozni ezzel kapcsolatban – közölte megkeresésünkre a műsorvezető menedzsere, Kende-Hofherr Krisztina, aki az információinkat ugyan meghallgatta, kommentálni azonban nem kívánta.

A rendőrségnek írásban küldtük el az üggyel, és a birtokunkba jutott információkkal kapcsolatos kérdéseinket, de csak az alábbi választ kaptuk a Budapesti Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletétől: “Az ügyben a nyomozás jelenleg is folyamatban van, a korábban közölt tájékoztatásunkon túl egyelőre bővebb publikus információval nem szolgálhatunk.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik