Szórakozás

Kylie arcát újévre rontotta el a sebész

A plasztikai sebészek macskaarcnak, illetve párnaarcnak hívják azokat látványosan megplasztikázott arcokat, melyek nem a legtökéletesebben sikerültek. Kylie Minogue, Carla Bruni, vagy Madonna egyaránt kitűnő példája ezeknek.

Míg az úgynevezett párnaarc a túl sok töltőanyag használata miatt alakul ki, addig a macskaarc minden létező beavatkozás túlzott, helytelen, egyidejű igénybevétele után keletkezik. A macskaarc jellemzői a húzott szemek és a Botoxtól természetellenesen felcsúszó szemöldök, melyet jól példáz Kylie Minogue arca. A húzott szemekért a pofacsont fölé betömött túl sok töltőanyag a felelős. Ez utóbbi különösen akkor látványos, amikor az aprócska sztár mosolyogni próbál. A sok feltöltés az arcnak – felül széles, alul szűk – háromszög alakot kölcsönöz, ami normális körülmények között fiatalít, ám eltúlozva tovább hangsúlyozza a macskás külsőt.


Tipikus macskaarc (Fotó: Northfoto)

Noha Kylie tagadja, hogy valaha is átesett volna Botox-kezlésen, a látvány árulkodó. Csakúgy, az egy tízessel idősebb Madonnánál, akiről azt pletykálják, hogy a Botox mellett szintén túl van már egy szolid face-liftingen, és további fiatalító injekciós kezelést is kapott.

Sok híresség – nem törődve orvosaik tanácsával – egyre csak erőlteti a töltőanyagok használatát. Nem törődve azzal, hogy egyre nevetségesebbnek néznek ki a természetellenesen felfújt arcukkal.


Maddie szemöldöke is felcsúszott (Fotó: Northfoto)

Nem egy közülük a fiatalság utána hajszában azt sem nézi meg, kire bízza magát. Ez történt Priscilla Presley-vel, akinek egy áldoktor ipari szilikont fecskendezett az arcába.

Szerencsére van pozitív példa is. Jennifer Anniston például mindenféle befecskendezés, és lifting helyett a lézeres, és más arcfeszesítő módszerekben bízik.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik