Szórakozás

Megrázó félpucér képek Madonnáról

Olyan retusálatlan és kevés textilt tartalmazó fotók bukkantak fel a Pop Nagyasszonyáról, amelyeket jobb lett volna örökre titokban tartani.

Madonna csaknem három évvel ezelőtti, W magazinos riói fotózása mára bulvártörténelmi pillanattá lett, hiszen ekkor melegedett össze Jesus Luzzal. Ezt a pozícióját most még jobban megerősítette e szép esemény. Madge-ről ugyanis olyan képek jelentek meg, amiken szétrakott combokkal, elcsúszott parókával, átlátszó melltartóban pihen egy kanapén. Vagy éppen egy tükör előtt öltözik át félmeztelenül. A művek természetesen retusálatlanok, mivel ezek nem voltak részei a magazin anyagának. Így még sokkolóbb a látványuk.

A werkfotók tekintetében az is egyértelművé vált, hogy Jesus csakis karrierje és anyagi helyzetének javulása érdekében lett az énekesnő ágymelegítője. Hiszen ő élőben látta anno ezeket a jeleneteket, és így elég nehéz elhinni, hogy Madonna őszintén megtetszett neki. Bár azt senki nem gondolhatta komolyan eddig sem, hogy igazi érzelmek kötötték össze őket.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik